Immobiliària Barcelona

¿Què és Superilla Barcelona?

¿Què és Superilla Barcelona?

Superilla Barcelona s’ha convertit en el model de transformació dels carrers de tota la ciutat, amb l’objectiu de recuperar per a la ciutadania una part de l’espai que actualment ocupen els vehicles privats. L’objectiu és aconseguir un espai públic saludable, amb més verd, més just i segur, que afavoreixi les relacions socials i l’economia de proximitat.

 

Per això, es transformaran en eixos verds part dels carrers del Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona. A més, també es crearan quatre grans places, d’uns 2.000 metres quadrats cada una, a les confluències entre aquests eixos verds (Consell de Cent amb Rocafort, Comte Borrell, Enric Granados i Girona).

 

ASPECTES GENERALS DE LA NOVA MOBILITAT

  • Els eixos verds i places de l’Eixample estan pensats per a les persones, per fer-hi vida. Els vianants tindran preferència.
  • Les bicicletes podran circular pels eixos verds, en doble sentit, en convivència amb els vianants i la resta de vehicles. S’elimina el carril bici existent.
  • La càrrega i descàrrega de mercaderies es podrà fer al mateix eix verd, en horari regulat. També s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega en el carrers transversals.
  • Els vehicles privats podran arribar a qualsevol punt dels eixos verds.
  • En els eixos verds, en general, la circulació de vehicles privats no tindrà continuïtat. L’accés a un eix verd, des d’un carrer transversal, implica la sortida pel següent carrer transversal.

¿Què és Superilla Barcelona?

Durant el mes de Juliol començarà la comunicació als veïns i la senyalització, a l’agost començaran les obres. La circulació durant la fase d’obres ja serà la definitiva.

Més informació a la pàgina https://www.barcelona.cat/

Únete a la discusión